By: nadia studio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Aug-2008 13:30 Email | Share | | Bookmark
Available date-2008

18/10/2008 Muhaini Nikah - Batu Pahat
19/10/2008 Muhaini Bersanding - Batu Pahat
25/10/2008 Siti Roza Nikah&Bersanding- Batu Pahat
31/10/2008

1/11/2008
2/11/2008
7/11/2008
8/11/2008
9/11/2008
14/11/2008
15/11/2008
22/11/2008 Haizuizwa, Nikah - Ijok
23/11/2008 Haizuizwa, Bersanding - Ijok
28/11/2008 Shahrul Niza, Malam Berinai - Batu Pahat
29/11/2008 Shahrul Niza - Batu Pahat

5/12/2008
6/12/2008
7/12/2008 Bea Jalil Daughter, Nikah - USJ
12/12/2008
13/12/2008 Bea Jalil Daughter, Sanding - Dewan RAHA KL.
14/12/2008
19/12/2008
20/12/2008
21/12/2008
26/12/2008
27/12/2008
28/12/2008



Tuesday, 19-Aug-2008 06:23 Email | Share | | Bookmark
Fairuz & Shuraya, Laman Budaya Shah Alam - 17-08-08



Tuesday, 19-Aug-2008 04:40 Email | Share | | Bookmark
Shuraya & Fairuz, KELANTAN - 08-08-08




Wednesday, 30-Jul-2008 10:45 Email | Share | | Bookmark
Ole's 40th Birthday..!

 
 
 
View all 24 photos...
















Saturday, 26-Jul-2008 18:08 Email | Share | | Bookmark
My Reception @ Nilai - 14 June 2008

 
 
 
View all 81 photos...
Nurrul Nadia Syidha & Arief Faizal





















Quote:
Kepada kawan2 aku yg dari dulu duk tertunggu2 gambar2 aku dari masa bertunang bulan April hari tu sampailah ke gambar bersanding belah lelaki bulan Jun lepas, aku mintak maaf sebab lambat upload gamba aku nie. Maklumlah, selain sibuk aku nak kawin, aku pun sibuk gak nak ambik gamba orang lain kawin... So aku kena dulukan gamba2 cutomer utk di upload..... Lagipun aku bertunang cuma 1 bulan jerr... Memang kelam kabutlah nk buat persiapan utk kawin pulak.... Tp, sekarang alhamdulillah dah tak busy sgt mcm hari tu, dan dah boleh upload gamba sendiri kawin pulak...

Kat sini,aku nak ucap jutaan terima kasih kpd korang2 yang datang kenduri aku dan jugak yang banyk membantu aku membuat persiapan pertunangan dan perkahwinan aku yang last minute.Antara yg terlibat ialah suami aku sendiri, Aizah, Kak Anie dan Azah.Mereka semua sanggup bersengkang mata utk aku..Semoga, satu hari nanti aku mampu balas jasa korang pulak.Selain drp keluarga aku yg juga banyak membantu, aku nk ucapkan terima kasih kpd mak andam dan make-up artist aku seperti Angel, Khai Hashim, Ct Fuad dan Vaanz. Begitu jugak dengan photographer2 yg terlibat seperti Fadhil, Syam Bahrom, Husaini, Aliff Afiq, Rahami aka Uncle Amy, Acarp dan juga lagi sorang tu yg aku lupa nama dia... Mintak maaf la kat photographer2 ni klu aku kengkadang ter fussy sikit... Mesti penat korang nak layan kan...hahaa... Pada yang tak dapat dtg kenduri aku pulak, jangan rasa bersalah.. aku faham situation korang....

Ok la.... harap korang ejoy tgk gamba2 nie.. dan doakan kebahagiaan aku dan suamiku yang dah jd boyfriend aku sejak 5 tahun lepas, kekal hingga ke akhir hayat..... aminnn.....


Photographer:
Aliff Afiq
Rahami@Uncle Amy
Di bantu oleh:
Acarp
Husaini


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net