By: nadia studio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 26-Jul-2008 18:08 Email | Share | Bookmark
My Reception @ Nilai - 14 June 2008

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nurrul Nadia Syidha & Arief Faizal





















Quote:
Kepada kawan2 aku yg dari dulu duk tertunggu2 gambar2 aku dari masa bertunang bulan April hari tu sampailah ke gambar bersanding belah lelaki bulan Jun lepas, aku mintak maaf sebab lambat upload gamba aku nie. Maklumlah, selain sibuk aku nak kawin, aku pun sibuk gak nak ambik gamba orang lain kawin... So aku kena dulukan gamba2 cutomer utk di upload..... Lagipun aku bertunang cuma 1 bulan jerr... Memang kelam kabutlah nk buat persiapan utk kawin pulak.... Tp, sekarang alhamdulillah dah tak busy sgt mcm hari tu, dan dah boleh upload gamba sendiri kawin pulak...

Kat sini,aku nak ucap jutaan terima kasih kpd korang2 yang datang kenduri aku dan jugak yang banyk membantu aku membuat persiapan pertunangan dan perkahwinan aku yang last minute.Antara yg terlibat ialah suami aku sendiri, Aizah, Kak Anie dan Azah.Mereka semua sanggup bersengkang mata utk aku..Semoga, satu hari nanti aku mampu balas jasa korang pulak.Selain drp keluarga aku yg juga banyak membantu, aku nk ucapkan terima kasih kpd mak andam dan make-up artist aku seperti Angel, Khai Hashim, Ct Fuad dan Vaanz. Begitu jugak dengan photographer2 yg terlibat seperti Fadhil, Syam Bahrom, Husaini, Aliff Afiq, Rahami aka Uncle Amy, Acarp dan juga lagi sorang tu yg aku lupa nama dia... Mintak maaf la kat photographer2 ni klu aku kengkadang ter fussy sikit... Mesti penat korang nak layan kan...hahaa... Pada yang tak dapat dtg kenduri aku pulak, jangan rasa bersalah.. aku faham situation korang....

Ok la.... harap korang ejoy tgk gamba2 nie.. dan doakan kebahagiaan aku dan suamiku yang dah jd boyfriend aku sejak 5 tahun lepas, kekal hingga ke akhir hayat..... aminnn.....


Photographer:
Aliff Afiq
Rahami@Uncle Amy
Di bantu oleh:
Acarp
Husaini


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net