My name: nadia studio
My Fotopage: http://nadia-studio.fotopages.com/
About me: Lady Photographer
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D300s
Nikon
Friends:
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
nasirphoto
Latest entry:ANISS DAN FAUZI TAMAN SRI ANDALAS KLANG (28-29 APRIL 2012)
photographer: Nasir View this Fotopage entry
Mohamad Husaini Hassim
Latest entry:Atiqah + Hamizan, Sungai Petani, Kedah
Husaini Photography admin@husainihassim.com seminit@yahoo.com 013-4232663 View this Fotopage entry
famin faizal
Latest entry:Promo : Education Program for school kids
Program hebat utk anak/adik anda Score straight A dalam exam. Saban tahun setiap kali keluar result exam SPM, PMR atau UPSR, ada saje pelajar cemerlang yg score straight A dalam exam.. 10A, 20A, 23A! Dlm cemburu, buatkan kite tertanye2 mcm mane la dorg ni belajar? dorg ni mkn ape ek? Alhamdulillah, dgn "Program Score A" skrg semua orang boleh score A! Now everyone can Score A! Teknik Program Score A terbukti berkesan setelah hampir 10 tahun digunakan sejak diasaskan pada tahun 1999. Ini adalah ... View this Fotopage entry
UncleAmy Rahami
Latest entry:Moving to wordpress
http://rahami.wordpress.com my last entry :P View this Fotopage entry
Eja
syam bahrom
Latest entry:Wedding @ subang
View this Fotopage entry
fathi ahmad
Latest entry:ali & sabrina .. outdoor shot ..
View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:CONCEPTUAL ART PHOTOGRAPHY WORKSHOP
RM450 bekas pelajar kukubesi RM500 pendaftaran sebelum 24 dis 09 RM600 pendaftaran selepas 25 dis 09 TERBUKA KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA - sila bawa kamera sendiri - lens 50mm dan wide amatlah di galakkan - makan minum di sediakan - tshirt sebagai cenderahati juga di sediakan - 2 orang model ATURCARA 9 pagi tiba di sungai congkak 10 pagi pengenalan dan penerangan/ persiapan model 11 pagi sessi pertama 1.00 tghari rehat dan makan 2.00 ptg sessi kedua 4.00 tamat 5.00 b... View this Fotopage entry
Jay Ismail
Latest entry:ezrina & abu
aku tak reti nak hamek kawen2 ni..sib baik ni jiran sebelah....ahahhaha View this Fotopage entry
Rosman Abu Bakar
Latest entry:WAJA DAK vs WKK
WAJA View this Fotopage entry
Azli ngan Abe gak
dona lowii
Latest entry:MOVING!
for our new attractive wedding package please log on to http://lowiispicture.fotopages.com View this Fotopage entry
Pesona Anggun
Sila hubungi: Kak Yatie 012 - 644 0737 View this Fotopage entry
Aliff Afiq
Latest entry:Berpindah Ke FlickR!
View this Fotopage entry
nizam zanil
Latest entry:pAkeJ phOtOgrAPhy
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016